upomnienie przyjmuję z niezwykłą pokorą w imię solidaryzowania się z czochratą i Teąlczerwosz pisze:Upominam Cię Kamilu, abyś już nie wyżywał się w sprawie ostatniego konfliktu. Istnieje szansa na uspokojenie nastrojów. A Tobie mało? Cytowanie cudzych emocjonalnych komentarzy jest równoznaczne z pisaniem własnymi słowami. Te osoby niekoniecznie chcą, aby coś, co napisały jakiś czas temu, odbijało się wielokrotnym echem. Ogranicz się do komentarzy merytorycznych. To jest formalne upomnienie.
mnie na Ósmym nie było od ponad 0,5 roku, szczególnie wtedy kiedy powstał konflikt i dopiero teraz odczytuję jego początki konflikt, próbuję je dostrzec i przeanalizować. dla mnie jest to sytuacja całkowicie nowa i stąd moje (podobnie jak i tamtych osób o których się teraz troszczysz - szkoda, że tak późno) emocjonalne komentarze. przyjmując upomnienie, zastanawiam się dlaczego? Dlaczego z takim nie wystąpiłeś w stosunku do innych , którzy czochrate doprowadzały swiadomie do wielkiego gniewu, jątrząc i prowokujac.
pozdrawiam
kamil
ps. trzymaj sie czochrata

Dodano -- 12 paź 2014, 16:24 --
miło mi.lczerwosz pisze:Upominam Cię Kamilu, abyś już nie wyżywał się w sprawie ostatniego konfliktu. Istnieje szansa na uspokojenie nastrojów. A Tobie mało? Cytowanie cudzych emocjonalnych komentarzy jest równoznaczne z pisaniem własnymi słowami. Te osoby niekoniecznie chcą, aby coś, co napisały jakiś czas temu, odbijało się wielokrotnym echem. Ogranicz się do komentarzy merytorycznych. To jest formalne upomnienie.
może warto by miłość stała się wartoscia samą w sobie , a nie naciągana gumą