kobieta z Saudi

Moderatorzy: Gloinnen, eka

ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ono

Re: kobieta z Saudi

#31 Post autor: ono » 12 paź 2014, 11:11

lczerwosz pisze:Upominam Cię Kamilu, abyś już nie wyżywał się w sprawie ostatniego konfliktu. Istnieje szansa na uspokojenie nastrojów. A Tobie mało? Cytowanie cudzych emocjonalnych komentarzy jest równoznaczne z pisaniem własnymi słowami. Te osoby niekoniecznie chcą, aby coś, co napisały jakiś czas temu, odbijało się wielokrotnym echem. Ogranicz się do komentarzy merytorycznych. To jest formalne upomnienie.
upomnienie przyjmuję z niezwykłą pokorą w imię solidaryzowania się z czochratą i Teą
mnie na Ósmym nie było od ponad 0,5 roku, szczególnie wtedy kiedy powstał konflikt i dopiero teraz odczytuję jego początki konflikt, próbuję je dostrzec i przeanalizować. dla mnie jest to sytuacja całkowicie nowa i stąd moje (podobnie jak i tamtych osób o których się teraz troszczysz - szkoda, że tak późno) emocjonalne komentarze. przyjmując upomnienie, zastanawiam się dlaczego? Dlaczego z takim nie wystąpiłeś w stosunku do innych , którzy czochrate doprowadzały swiadomie do wielkiego gniewu, jątrząc i prowokujac.

pozdrawiam

kamil

ps. trzymaj sie czochrata :rosa: :rosa: :rosa:

Dodano -- 12 paź 2014, 16:24 --
lczerwosz pisze:Upominam Cię Kamilu, abyś już nie wyżywał się w sprawie ostatniego konfliktu. Istnieje szansa na uspokojenie nastrojów. A Tobie mało? Cytowanie cudzych emocjonalnych komentarzy jest równoznaczne z pisaniem własnymi słowami. Te osoby niekoniecznie chcą, aby coś, co napisały jakiś czas temu, odbijało się wielokrotnym echem. Ogranicz się do komentarzy merytorycznych. To jest formalne upomnienie.
miło mi.
może warto by miłość stała się wartoscia samą w sobie , a nie naciągana gumą
Ostatnio zmieniony 13 paź 2014, 18:07 przez ono, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
skaranie boskie
Administrator

#32 Post autor: skaranie boskie » 12 paź 2014, 18:30

Kamilu, proszę Cię.
PAX!!!
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.

skaranieboskie@osme-pietro.pl

ono

#33 Post autor: ono » 12 paź 2014, 19:06

skaranie boskie pisze:Kamilu, proszę Cię.
PAX!!!
mówię PAX , ale niech mnie Iczerwosz nie drażni, bo juz raz bałaganu narobił i teraz wiele osób spija jego zaniechanie lub nadmierne wychodzenie przed szereg
a upomnienie? gdyby było z Twojej ręki przyjąłbym z ze zrozumieniem, jednak z jego ręki musiałem przyjąć tylko z wyrozumiałą nutką ironii :smoker:
poczekam na czochratę i Tee :rosa: :rosa: :rosa: , może wtedy sie mi humor poprawi, a i Ósmy zyska spokój i nową jakość :sorry:
nie gniewaj sie , ale ja naprawdę przeżywam ich nieobecność

pozdrawiam

kamil

Awatar użytkownika
Fałszerz komunikatów

#34 Post autor: Fałszerz komunikatów » 12 paź 2014, 19:12

Przypominam, że na koncert życzeń jest miejsce tutaj - http://www.osme-pietro.pl/laurki-f37/
Jeszcze jeden łzawy post i zamykam temat.

januszek

#35 Post autor: januszek » 12 paź 2014, 20:01

czochrata pisze:Zasłaniasz przed światem oczy
a przecież on i tak
wdziera się
gorącym piaskiem pustyni
pod przerażone powieki
Zakładając że świat jest zły]
oprócz losu dalekich Saudyjskich kobiet
widzę tu także doskonały opis aktualnego stanu rzeczy [dalekiego od doskonałości]
:rosa:

Zodiak198

#36 Post autor: Zodiak198 » 13 paź 2014, 11:38

Miniatura (?) traktująca o kobietach,ich zyciu w krajach arabskich.Bardzo zgrabna miniatura :vino:

P.S.Czochrata weż już sie nie czochraj i wracaj!!!! :rosa: :rosa: :rosa:

Awatar użytkownika
skaranie boskie
Administrator

#37 Post autor: skaranie boskie » 13 paź 2014, 22:28

kamil rousseau pisze:nie gniewaj sie , ale ja naprawdę przeżywam ich nieobecność
Rozumiem, że przeżywasz.
Obie mi obiecały rychły powrót do normalnego forumowego życia.
Ich bany mijają dziś o północy, więc proszę jeszcze o kilka chwil cierpliwości.
kamil rousseau pisze:mówię PAX , ale niech mnie Iczerwosz nie drażni,
Leszek jest moderatorem i ma uprawnienia do upominania użytkowników. Jeśli uważasz, że upomniał Cię niesłusznie, może zgłosić się z tym do nas, na pewno wszystko wyjaśnimy. A pod wierszem lepiej zachowajmy spokój.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.

skaranieboskie@osme-pietro.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „WIERSZE BIAŁE I WOLNE”