Ależ skąd, tam siedzą niewinni ludzie, przecież wszyscy to wiedzą... to tylko pomyłki sądów.barteczekm pisze:Spójrz na liczbę osadzonych w polskich ZK. Czy to oznacza, że wszyscy Polacy to złodzieje, gwałciciele i inni bandyci?
Gdzie ja napisałam, że nic nie wnoszą? Przecież oni wnoszą bardzo dużo... nienawiści, bo chyba nie z sympatii pluli mi w twarz... zaraz, a może ja nie zrozumiałam, może oni w ten właśnie sposób okazują zainteresowanie i sympatię. Widzisz Barteczku, nie pomyślałam w ten sposób... o jaka ja głupia. To pewnie z tej samej sympatii i empatii - szczekali. Z tych samych powodów pewnie biją i gwałcą... Wiesz, musisz to nagłośnić i wytłumaczyć wszystkim, szczególnie pokrzywdzonym kobietom, bo wiesz one przeżywają tramę, bo nie wiedziały, że to z sympatii... prawda na pewno pomoże im dojść do siebie. Pisz Barteczku, oświecaj ludzi, przecież należy im się szacunek, co tam szacunek, należy im się miłość. Przecież z miłości nawet siniaki i kopniaki mniej bolą, prawda?barteczekm pisze:, dzielenie ludzi na uchodźców właściwych i tych "co trudno ich nazwać ludźmi" jak pisałaś wyżej. Nie mogę się zgodzić, że nic nie wnoszą
Dziękuję Barteczku, że rozjaśniłeś mi umysł, co ja bym bez Ciebie zrobiła? Zgrzeszyłabym przeciwko tym dobrym ludziom, którzy tak nas kochają...