byłam pokoikiem wszechświata
- Mchuszmer
Re: byłam pokoikiem wszechświata
I słusznie, zostaw :-)
A co do ładnej inwersji, jeśli nawet nieświadoma, to niekoniecznie przypadkowa, bo w końcu własnie pisząc na jakiejś fali przemycamy emocje, choćby samo natężenie, dociskając ołówek. A tutaj nawet odruchowo uniknęłaś nieciekawego powtórzenia szyku;-).
Dzięki.
A co do ładnej inwersji, jeśli nawet nieświadoma, to niekoniecznie przypadkowa, bo w końcu własnie pisząc na jakiejś fali przemycamy emocje, choćby samo natężenie, dociskając ołówek. A tutaj nawet odruchowo uniknęłaś nieciekawego powtórzenia szyku;-).
Dzięki.
mchusz, mchusz.
- eka
- Moderator
Nie wierzysz w mą tutaj (bo nie zawsze, raczej rzadko ma miejsce) odruchowość pisania.Mchuszmer pisze:odruchowo uniknęłaś nieciekawego powtórzenia szyku;-).
A była.
Mchuszmer pisze:na jakiejś fali przemycamy emocje, choćby samo natężenie, dociskając ołówek
Otóż to, nazwanie w punkt.

-
Dlaczego tak późno tutaj trafiłem!!!!!!!!!!!
Nie bój się snów, dzielić się tobą nie będę. - Eka
- eka
- Moderator
Busolę Ci podaruję.

Niczego odkrywczego, po Poprzednikach już nie jestem w stanie dopisać.
Piękne.
Piękne.
- Liliana
Podpisuję się pod tymi słowami Stelli.Stella pisze:Niczego odkrywczego, po Poprzednikach już nie jestem w stanie dopisać.
Piękne.

- eka
- Moderator
Dziękuję.

- Mchuszmer
Nie wierzysz w mą tutaj (bo nie zawsze, ...
A była.
No i masz, specyfika rozmów w sieci, nie każdy mrużek u mnie to oznacza :-P Ewuś, przeciwnie, czuć tu spontan, ale i kontynuuję myśl z poprzedniego zdania, bo wyrobienie techniczne sprawia, że odruchowość nie wyklucza pilnowania się z tyłu głowy, o którym nie trzeba nawet myśleć, choć tego oczywiście nie stwierdzimy, a spontan mógł być kierowany tylko emocjami; tak czy inaczej, ważne te emocje i przekazałaś je.

No i masz, specyfika rozmów w sieci, nie każdy mrużek u mnie to oznacza :-P Ewuś, przeciwnie, czuć tu spontan, ale i kontynuuję myśl z poprzedniego zdania, bo wyrobienie techniczne sprawia, że odruchowość nie wyklucza pilnowania się z tyłu głowy, o którym nie trzeba nawet myśleć, choć tego oczywiście nie stwierdzimy, a spontan mógł być kierowany tylko emocjami; tak czy inaczej, ważne te emocje i przekazałaś je.

mchusz, mchusz.
- eka
- Moderator
Ładnie to ująłeś, podobno mózg uaktywnia się parę sekund wcześniej niż świadomość. Nasze świadome chcenie przychodzi na 'gotowe' .Mchuszmer pisze:odruchowość nie wyklucza pilnowania się z tyłu głowy, o którym nie trzeba nawet myśleć
Za sprawne mózgi

- Mchuszmer