Uwierzę, jak zobaczę. Chyba też mam coś wspólnego z tym trudnym słowem na ''a''alchemik pisze:Skaranie ma skaranie boskie ze mną.
Ale chyba wychodzi z założenia, że powinien mieć takiego jednego, niepokornego.

Uwierzę, jak zobaczę. Chyba też mam coś wspólnego z tym trudnym słowem na ''a''alchemik pisze:Skaranie ma skaranie boskie ze mną.
Ale chyba wychodzi z założenia, że powinien mieć takiego jednego, niepokornego.
Ed, ona jest cały czas, tylko nie zawsze o niej piszę...EdwardSkwarcan pisze:Drugi raz widzę wzajemną adorację , bo była przy obcasach.
Fakt, czasami mogą nawet zabić, najlepiej nie dopuszczać do siebie.EdwardSkwarcan pisze:Z przyjaźnią jest jak z grzybami, bo bywają szkodliwe
Twarda, to ja jestem, kiedy się przejadę na tych ''przyjaźniach''EdwardSkwarcan pisze:Dostrzegam tęż lekki odcień żalu, bo przecież jesteś twarda.
Jest śliczny, ma taki życzliwy uśmiech... nie narzekaj, lepszego nie mogłam znaleźć.Mchuszmer pisze: czemu przedstawiający mnie emot po prawej ma taki mało inteligentny wyraz twarzy?
Wszystko zależy od tego, jak podane na tacy...Mchuszmer pisze:Wiesz, pewnie gdyby było mniej emocji pod krytycznymi uwagami, to i szczerej krytyki byłoby więcej, tj poważnego traktowania
Jak to mawia mój kolega instruktor sztuk walki- no wayelka pisze:Stella, wystawiaj, zamiast tylko komentować. Co Ty sobie myślisz?
Elka, wyłączam Stellę z ewentualnego castingu.Stella pisze:Jak to mawia mój kolega instruktor sztuk walki- no way