Fakt, pojechałam nieco ironicznym uśmiechem stąd może taka, a nie inna reakcja...jaguar pisze: ↑22 wrz 2017, 16:41Humor w wierszach to cecha bezcenna, bo niewielu potrafi.

Dziękuję za odwiedziny.

Widocznie inne statystyki oglądaliśmy... może w innych tv. Ja też gdzieś słyszałam, że islam to religia pokoju, dlatego dziwię się, czemu tam ciągle wojny...Marcin Sztelak pisze: ↑22 wrz 2017, 19:25Mimo wszystko rzuciłbym okiem w statystyke, bo nie mogę oprzeć się w rażeniu, że i ilościowo i procentowo jeśli chodzi o gwałty, pobicia itd jednak przodują biali i bogobojni ( z jedynie słusznej opcji).
Marcin Sztelak pisze: ↑22 wrz 2017, 19:25Mimo wszystko rzuciłbym okiem w statystyke, bo nie mogę oprzeć się w rażeniu, że i ilościowo i procentowo jeśli chodzi o gwałty, pobicia itd jednak przodują biali i bogobojni ( z jedynie słusznej opcji).
Demonizacja to kiepski pomysł – zawsze i to nie zależnie od poglądów, na co mamy piękne przykłady z histori, niedawnej i dawniejszej.
Pozdrawiam.
Do d.. to jest papier. Majtki są na d...elka pisze: ↑22 wrz 2017, 20:20a z majtkami masz rację, są do d..
To temat na osobną dyskusję i na pewno nie w dziale z wierszami. Nawet, jeśli wiersze słabe.elka pisze: ↑22 wrz 2017, 19:43Ja też gdzieś słyszałam, że islam to religia pokoju, dlatego dziwię się, czemu tam ciągle wojny...
Dokładnie.skaranie boskie pisze: ↑22 wrz 2017, 21:31Odnoszę wrażenie, Elu, że na siłę chcesz dołączyć do oficjalnej propagandy antyimigracyjnej.
Do trzech razy sztuka...skaranie boskie pisze: ↑22 wrz 2017, 21:31Już raz próbowałaś i wyszło dość blado. Tym razem też nie jest lepiej.
Nie sądzę. Facet jest na to zbyt gruboskórny.skaranie boskie pisze: ↑22 wrz 2017, 21:31Pozostaje jeszcze sprawa cipki, którą posłużył się Witka, która zaś zbulwersowała Elkę i Lucile.
Rozumiem wasze oburzenie, dziewczyny
Nie sposób się nie zgodzić.skaranie boskie pisze: ↑22 wrz 2017, 21:31My, faceci, mamy zbyt prostą konstrukcję