Chociaż - któż wie co naprawdę Vikingowi potrzeba .?
Leo rad z lektury .
Z uściskiem L.G.
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
no, to jest owoż wierszydło, AbiAbi pisze: nie myśl, że Ci po takiej deklaracji odpuszczę...
upominam się... !!!
Leon Gutner pisze: Chociaż - któż wie co naprawdę Vikingowi potrzeba?
ale walecznie stawiałaś pierwsze rymy, Ewo :-)Ewa Włodek pisze:no, to jest owoż wierszydło, Abi![]()
![]()
To chyba pierwsze, jakie w ogóle napisałam...
Qń, gdy tak patrzy, jak Abi gibabazyl siedzi na tych ruicznych żłobieniach na avatarze, to zaraz mu się przypomina "Legenda o wilku Lobo". Każdy, kto siędzi na zimnych kamieniach może takiego wilka dostać, jak mawiała moja babcia Martyna, ale widocznie liczą się żłobieniaAbi pisze:w kamienną treść runicznych żłobień
tia...Qń Który Pisze pisze: Qń, gdy tak patrzy, jak Abi gibabazyl siedzi na tych ruicznych żłobieniach na avatarze, to zaraz mu się przypomina "Legenda o wilku Lobo". Każdy, kto siędzi na zimnych kamieniach może takiego wilka dostać, jak mawiała moja babcia Martyna, ale widocznie liczą się żłobienia![]()
dla równowagi, niektórym łatwiej przychodzi komentowanie niźli pisanie...Qń Który Pisze pisze: Qń nie bez satysfakcji zauważył, że Abi lepiej sprawdza się w wierszach niż w niektórych komentarzach...![]()