Pozdrowieńka
c.v.
-
Sokratex
Re: c.v.
Ciekawy, publicystyczny tekst. Wyrzuciłbym stale, bo skoro dalej jest codziennie, to wiadomo,
że stale:
W przypadku tego wiersza, opartego na twardej rzeczywistości, lepsze byłoby coś w rodzaju:
o kable laptopów.
Poza tym potykanie się o własny cień jest poetycko wyświechtane:
http://bit.ly/Siys22
Te dwie rzeczy uwierają mnie w tym, poza tym bardzo dobrym wierszu.
Pozdrawiam.
że stale:
Nie bardzo podoba mi się też potykanie o cień.Ewa Włodek pisze: za mały na życie
codziennie potykam się
o własny cień
W przypadku tego wiersza, opartego na twardej rzeczywistości, lepsze byłoby coś w rodzaju:
o kable laptopów.
http://bit.ly/Siys22
Te dwie rzeczy uwierają mnie w tym, poza tym bardzo dobrym wierszu.
Pozdrawiam.
- Ewa Włodek
aaa, to się cieszę, Ble, że trafiony!!! O to szło...ble pisze: Trafiony obraz sieci w podwójnym znaczeniu tego słowa
Sokratex pisze: Nie bardzo podoba mi się też potykanie o cień.
o kable laptopów.
o, Sox, piękne dzięki, ześ mi zwrócił uwagę na zakres wyeksploatowania tego cienia - miałam świadomośc, że to żadne mecyje, ale nie sądziłam, że az do tego stopnia! Zmienię, i wszem...
Cudnie Wam, moi Kochani Państwo, dziękuję, za odwiedziny, za uwagę i za dobre, mądre i konstruktywne słowa. Mnóstwo ciepła do Was posyłam, z uśmiechami...
Ewa
-
e_14scie
po zmianie cienia o który się potykano i który mnie również przeszkadzał, ukłony ślę za wiersz
Każdy świt jest prowokacją do nowych nadziei. Skreślić świty!
Stanisław Jerzy Lec
e_14scie@osme-pietro.pl
-
triste
Właśnie, trudno z tego wyrosnąć, jak już pisał P.A.R.. Pozdrawiam 
"Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście." F. Nietzsche
- Ewa Włodek
dzięki, Ewo, poczytanie, za czas i za ukłony, przyjmuję dygając wdzięcznie z serdecznoscią i z uśmiechem...e_14scie pisze: po zmianie cienia o który się potykano i który mnie również przeszkadzał, ukłony ślę za wiersz
Ewa
ano, widuję takich, co to nie wyrośli, choć w dowodach osobistych - wiek nie koniecznie młodzieńczy...triste pisze: Właśnie, trudno z tego wyrosnąć, jak już pisał P.A.R..
pięknie dziękuję za to, ze zaglądnęłaś, poczytałaś i powiedziałas dobre słowo... Pozdrowienka liczne z usmiechami posyłam...
Ewa

-
Leszek Sobeczko
druga cząstka wydaje się być balastem, ale pierwsza za to 1-sza klasa ; gratuluję wiersza
pozdrawiam
L
pozdrawiam
L
- Ewa Włodek
może raczej "rozwinięciem tematu"?leszeK pisze: druga cząstka wydaje się być balastem
Piękne dzięki, Leszku, za odwiedziny, za czas dla wierszydła i za dobre słowo. Uradowało mnie....Pozdrawiam Cie najserdeczniej...
Ewa
- Ewa Włodek
oj, szczery, Iskierko, i cieszę się, że tak go postrzegasz...iskierka pisze: szczery wiersz
Dziękuję Ci ślicznie za dobre słowo i mnóstwo ciepła posyłam...
Ewa