Oferta trumienna

Moderatorzy: Gloinnen, eka

Wiadomość
Autor
emelly

Re: Oferta trumienna

#11 Post autor: emelly » 29 sie 2012, 22:30

Sede - aż się speszyłam, przecież nic się nie stało :) :) :)

Ewo - niesamowite, co piszesz o tym mężczyźnie w restauracji! Ciekawe, skąd w ogóle taki pomysł... Myślisz, że chodziło o tę mudrę? Bo wiszące za Tobą lustro, w którym się nie odbijałaś, raczej wykluczam. ;)

Ściskam Was oboje bardzo serdecznie, Gosia :rosa:

Sede Vacante

#12 Post autor: Sede Vacante » 30 sie 2012, 16:01

Niieee, nie pesz się:)
Po prostu rzeczywiście podszedłem "moderatorsko", nie czytając komentarza.
Tak po prostu przeleciałem kolejny wiersz, a powinienem jeszcze poczytać rozmowę.
Także jak zwykle - :beer:
I gra. Pozdro.
"Nie głaskało mnie życie po głowie,
nie pijałem ptasiego mleka -
no i dobrze, no i na zdrowie:
tak wyrasta się na człowieka..."

W. Broniewski - "Mannlicher"

Awatar użytkownika
Ewa Włodek

#13 Post autor: Ewa Włodek » 30 sie 2012, 20:40

emelly pisze: Ewo - niesamowite, co piszesz o tym mężczyźnie w restauracji! Ciekawe, skąd w ogóle taki pomysł... Myślisz, że chodziło o tę mudrę? Bo wiszące za Tobą lustro, w którym się nie odbijałaś, raczej wykluczam.
ano, ja też, Gosiu, zbaraniałam - że tak rzeknę, na to jego dictum...I myślę, że to ta mudra, może sobie wydumał, że jak ktoś tak zaplata palce całkiem na opak w porównaniu do gestu często "stosowanego" przy modlitwie - to musi być "odmienny" jakiś? Sama nie wiem... Bo w lustrze się odbijam, w każdym razie ja to odbicie widzę, ale może szanowne otoczenie go nie widzi?
;) ;)

Mnóstwo mserdeczności wysyłam...
Ewa

emelly

#14 Post autor: emelly » 01 wrz 2012, 13:05

Sede pisze:Niieee, nie pesz się:)
Po prostu rzeczywiście podszedłem "moderatorsko", nie czytając komentarza.
Tak po prostu przeleciałem kolejny wiersz, a powinienem jeszcze poczytać rozmowę.
Także jak zwykle - :beer:
I gra. Pozdro.
:beer: :beer: :beer:
Ewa pisze:ano, ja też, Gosiu, zbaraniałam - że tak rzeknę, na to jego dictum...I myślę, że to ta mudra, może sobie wydumał, że jak ktoś tak zaplata palce całkiem na opak w porównaniu do gestu często "stosowanego" przy modlitwie - to musi być "odmienny" jakiś? Sama nie wiem... Bo w lustrze się odbijam, w każdym razie ja to odbicie widzę, ale może szanowne otoczenie go nie widzi?
Cóż ;) Nie wiem co powiedzieć, po świecie różni ludzie łażą... Mówię oczywiście o nim, nie o Tobie :D

Ściskam gorąco,
Gosia

ODPOWIEDZ

Wróć do „WIERSZE BIAŁE I WOLNE”