Moja działka

Prosimy o powstrzymanie się od wklejania prywatnych zdjęć w stylu "u cioci na imieninach."

Moderatorzy: lczerwosz, Lucile

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
skaranie boskie
Administrator

Re: Moja działka

#11 Post autor: skaranie boskie » 19 lut 2013, 21:23

Gloinnen pisze:Podobnie, jak nie kasujemy nieudanych wierszy, tak i nie kasujemy nieudanych zdjęć.
Dobrze, ale umówmy się, że nie robimy z portalu Naszej Klasy i nie wklejamy tu radosnej twórczości fotograficznej, powstałej przy okazji przeróżnych imienin, ślubów, wesel, komunii i tym podobnych rodzinnych zlotów. Tego nasz serwer fizycznie nie strzyma.
Zdjęcia Anastazji traktujemy, jak próbę fotografii. Są na pewno interesujące, choć - jak już wyżej napisały iTuiTam i Glo - do miana artystycznych im jeszcze bardzo daleko.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.

skaranieboskie@osme-pietro.pl

Ania ayalen

#12 Post autor: Ania ayalen » 19 lut 2013, 21:54

Skarabeuszu, nieswieci garnki.lepia, toz wiesz- swieci.nie maja z czego, w niebie gliny brak. Ten plot wylowiony przez Glo jest obiecujacy.

Awatar użytkownika
Gloinnen
Administrator

#13 Post autor: Gloinnen » 20 lut 2013, 17:59

Ktoś tu kogoś robi w...

Kończę moją działalność komentatorską tutaj. Ograniczę się jedynie do czynności czysto administracyjnych.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą

/B. Zadura

Awatar użytkownika
anastazja

#14 Post autor: anastazja » 20 lut 2013, 18:07

coobus pisze:Pytasz Elu o moje zdanie? Absolutnie nie oceniałem wartości artystycznych zdjęc, pozwoliłem sobie tylko na małe westchnienie, na małą tęsknotkę. Nawet nie pomyślałem o artyźmie, bo przecież nie było to celem Anastazji, wykorzystała tylko tę rubrykę, by się z nami podzielic podobnym romantycznym i nostalgicznym odczuciem.
Zajrzyjcie przy okazji przez moje okno, w mój mały zielony światek. I też bez aspiracji artystycznych.
Pozdrawiam Anastazjo, pozdrawiam zebranych tu, na zielonej przestrzeni.

Oczywiście, że o to mi chodziło! Coobusiku - dziękuję, za Twoją wrażliwość.
Twoja działeczka też piękna, jest zielona już pobiegłabym po tej trawie, tylko czekam na wiosnę, uwielbiam.

Pozdrawiam serdecznie :)

Przepraszam Glo. i wszystkich komentujących, ale wklejając zdjęcia, nie było moim zamiarem pokazać warsztat, tylko działkę. Elu napisałam, że uczę sie robić zdjecia, lecz nie spodziewałam się, że to aż takie badziewie. Zdając sobie sprawę, że nie jest to dzieło do oglądania, wyrzuciłam. Glo. proszę Cię, o wykasowanie komentarzy, myślę, że komentujący zrozumieją moje intencje.
Jest mi głupio, że w ogóle ośmieliłam się.... nie umiem czytać: FOTOGRAFIA ARTYSTYCZNA.
A ludzie tłoczą się wokół poety i mówią mu: zaśpiewaj znowu, a to znaczy: niech nowe cierpienia umęczą twą duszę."
(S. Kierkegaard, "Albo,albo"

Awatar użytkownika
Gloinnen
Administrator

#15 Post autor: Gloinnen » 20 lut 2013, 18:26

Anastazjo, w takiej sytuacji można było przenieść zdjęcia i dyskusję do właściwego działu - ULUBIONE. Tam można zakładać tematy, w których pokazujemy wszystko, co nam się podoba i czego pięknem chcemy się podzielić z innymi użytkownikami. Wówczas nikt nie oceniałby fotek pod kątem walorów artystyczno-warsztatowych.

:crach:

/B. Zadura

Awatar użytkownika
anastazja

#16 Post autor: anastazja » 20 lut 2013, 18:31

Przecież piszę, że nie umiem czytać, jasna cholera. :sorry:
Naprawdę nie myślałam, ze FOTOGRAFIA ARTYSTYCZNA, to naprawdę artystyczna, mam niski poziom inteligencji jak widać. :sorry:
A ludzie tłoczą się wokół poety i mówią mu: zaśpiewaj znowu, a to znaczy: niech nowe cierpienia umęczą twą duszę."

Awatar użytkownika
Gloinnen
Administrator

#17 Post autor: Gloinnen » 20 lut 2013, 18:38

Anastazjo, pomyłki się zdarzają!

Proponuję na rozładowanie negatywnych emocji - :beer:.

I uśmiech. :)

Ale dobrze byłoby, żeby zdjątka wróciły, a potem się posprząta.

/B. Zadura

Awatar użytkownika
anastazja

#18 Post autor: anastazja » 20 lut 2013, 21:28

:vino: dawaj ale wino, śmierdziucha nie piję, w ogóle nie piję, ale teraz się schleję :vino: :beee: a wiesz dlaczego owca płacze Glo.?

Awatar użytkownika
Gloinnen
Administrator

#19 Post autor: Gloinnen » 20 lut 2013, 21:47

:vino:

/B. Zadura

Awatar użytkownika
iTuiTam

#20 Post autor: iTuiTam » 24 lut 2013, 19:03

anastazja pisze:
coobus pisze:Pytasz Elu o moje zdanie? Absolutnie nie oceniałem wartości artystycznych zdjęc, pozwoliłem sobie tylko na małe westchnienie, na małą tęsknotkę. Nawet nie pomyślałem o artyźmie, bo przecież nie było to celem Anastazji, wykorzystała tylko tę rubrykę, by się z nami podzielic podobnym romantycznym i nostalgicznym odczuciem.
Zajrzyjcie przy okazji przez moje okno, w mój mały zielony światek. I też bez aspiracji artystycznych.
Pozdrawiam Anastazjo, pozdrawiam zebranych tu, na zielonej przestrzeni.

Oczywiście, że o to mi chodziło! Coobusiku - dziękuję, za Twoją wrażliwość.
Twoja działeczka też piękna, jest zielona już pobiegłabym po tej trawie, tylko czekam na wiosnę, uwielbiam.

Pozdrawiam serdecznie :)

Przepraszam Glo. i wszystkich komentujących, ale wklejając zdjęcia, nie było moim zamiarem pokazać warsztat, tylko działkę. Elu napisałam, że uczę sie robić zdjecia, lecz nie spodziewałam się, że to aż takie badziewie. Zdając sobie sprawę, że nie jest to dzieło do oglądania, wyrzuciłam. Glo. proszę Cię, o wykasowanie komentarzy, myślę, że komentujący zrozumieją moje intencje.
Jest mi głupio, że w ogóle ośmieliłam się.... nie umiem czytać: FOTOGRAFIA ARTYSTYCZNA.
Się porobiło :crach:
Wystarczy na kilka dni w plener i proszę tyle 'hałasu'.

Anastazjo, nie chciałam Cię urazić, nie chciałam robić wykładów. Zapytałaś co myślę, więc odpowiedziałam. Pokazałaś coś, do czego masz sentyment, coś co w Twoich oczach jest piękne (ang. powiedzenie: beauty is in the eyes of the beholder - piękno zależy od (oczu patrzącego) od tego, kto patrzy). Ale... I te ale doskonale przedstawiła Glo. Co i jak na poszczególnych zdjęciach.

Działka Twoja, jak wspomniałam, jest śliczna i sama z przyjemnością bym tam spędziła dłuższy czas :rosa: , lecz jeżeli chciałaś opinii nie tyle o pięknych kwiatach i o urządzeniu miejsca a o zdjęciach...

Ciekawa jestem, czy wiosną lub latem tego roku zrobiłabyś kilka nowych zdjęć, pokazując to miejsce w wyjątkowy sposób? Ot tak dla próby :)

serdecznie
iTuiTam
stajemy się szeptem...
szeptem...
szeptem
iTuiTam@osme-pietro.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „FOTOGRAFIA ARTYSTYCZNA”